Agenda for Muaythai Masterclass 2025

PARC DE BAGATALLE, PARIS, FRANCE

May 24-25, 2025

May 24 th , 2025	Muaythai Masterclass 2025 (Day 1)
10:00 – 11:00	Registration for all participants
(60 minutes)	Participants register at the designated area
	 Receive a custom-made event T-shirt.
11:00 –11:30	Opening Ceremony (at the Muaythai training area)
(30 minutes)	 MC welcomes everyone and begins the ceremony.
	Video Presentation
	 MC introduces 3 champions, followed by Wai Kru Muaythai by the 3 champions
	Mauy Boran cultural performance
	MC invite the representative of the Thailand Soft Power
	Development Committee to present an overview of the project
	MC invites Mr. SARUN CHAROENSUWAN, Thai Ambassador of
	France, to deliver a speech expressing gratitude to all participants.
	 The Thai Ambassador presents plaques to gyms that achieved the
	SMG certification.
	 The Thailand Soft Power Development Committee
	representative presented souvenirs to the Thai Ambassador.
	Group photos
11:30 -11:35	Room Preparation and Trainer Introductions
(5 minutes)	The event area will be rearranged to accommodate the Masterclass
(o minatos)	activities, with chairs moved to the corner of the room while the MC
	provides a brief introduction outlining the day's schedule. Additionally,
	attendees will be introduced to assisting trainers supporting the main
	instructors during the sessions.
44.05.40.50	First Mastauslass Cassian
11:35–12:50	First Masterclass Session
(75 minutes)	During this session, participants will learn specialized techniques and
	benefit from the instructor's personal insights.
12:50-13:50	Lunch
(60 minutes)	Participants will have a break to enjoy a boxed lunch featuring authentic
	Thai cuisine
13:50-15:00	Second Masterclass Session

The second Masterclass session, led by another featured instructor, will

continue with in-depth training and engagement.

(70 minutes)

15:00 – 15:30 Break

(15 minutes) During this time, an official ceremony will be held on the main stage.

(***Noisy activities are not allowed)

15:30-15:40 Presentation on the history of Muaythai & Muay Boran Cultural

(10 minutes) Performance

The participants will be treated to a captivating cultural performance

showcasing the traditional art of Muay Boran

15:40-17:10 Final Masterclass Session

(90 minutes) The final masterclass session will be led by another experienced instructor

who will share his experiences, additional advanced techniques, and

further insights into the discipline of Muaythai.

The last 20 minutes before the event's end are a relaxing time for participants to take close-up photos with their favorite champions.

17:10 – 17:15 Closing of the day

(5 minutes) MC summarizes the activities throughout the day. And may include an introduction to Muaythai training in Thailand and the standard boxing Gyms certified by SAT, Muaythai VISA, and other information that is useful for

further developing Muay Thai skills

May 25th, 2025 Muaythai Masterclass 2025 (Day 2)

10:00 – 11:00 Registration for all participants

(60 minutes) • Participants register at the designated area

• Receive a custom-made event T-shirt.

11:00 –11:20 Opening of the day (at the Muaythai training area)

(20 minutes) • MC welcomes everyone and begins the ceremony.

Video Presentation

MC introduces 3 champions, followed by Wai Kru Muaythai by the

3 champions

Mauy Boran cultural performance

MC invites the representative of the Thailand Soft Power
 Development Committee to deliver a speech expressing gratitude

to all participants.

Group photos

11:20 –11:30 Room Preparation and Trainer Introductions

(10 minutes) The event area will be rearranged to accommodate the Masterclass

activities, with chairs moved to the corner of the room while the MC provides a brief introduction outlining the day's schedule. Additionally, attendees will be introduced to assisting trainers who will support the main

instructors during the sessions.

11:30-12:45	First Masterclass Session
(75 minutes)	During this session, participants will learn specialized techniques and benefit from the instructor's personal insights.
12:45-13:45	Lunch
(60 minutes)	Participants will have a break to enjoy a boxed lunch featuring authentic Thai cuisine.
13:45-13:55	Presentation on the history of Muaythai & Muay Boran Cultural
(10 minutes)	Performance
	After the break, participants will be treated to a captivating cultural performance showcasing the traditional art of Muay Boran.
13:55–15:05	Second Masterclass Session
(70 minutes)	The second Masterclass session, led by another featured instructor, will continue with in-depth training and engagement.
15:05-15:15	Short Break
(10 minutes)	
15:15–16:45	Final Masterclass Session
(90 minutes)	The final masterclass session will be led by another experienced instructor
	who will share his experiences, additional advanced techniques, and further insights into the discipline of Muaythai.
16:45 – 16:50	further insights into the discipline of Muaythai. The last 20 minutes before the event's end are a relaxing time for

^{***}Note: This draft agenda is flexible and can be modified.