Agenda for Muaythai Masterclass 2025

Lagoon Leisure Center, Glasgow, Scotland

May 5<sup>h</sup>, 2025

09:00 – 10:00	Registration for all participants
(60 minutes)	<ul> <li>Participants register at the designated area</li> </ul>
	Receive a unique Kit Collection
	Capture private moments before the event starts.
10:00 -10:30	Opening Ceremony
(30 minutes)	<ul> <li>MC welcomes everyone and begins the ceremony.</li> <li>Video Presentation</li> <li>MC introduces 3 champions, follow by Wai Kru Muaythai by the 3 champions</li> <li>Mauy Boran cultural performance</li> <li>MC invite the representative of the Thailand Soft Power Development Committee to present an overview of the project</li> <li>MC invites the chairperson of the ceremony to deliver a speech expressing gratitude to all participants.</li> <li>The chairperson of the ceremony presents plaques to gyms that achieved the SMG certification.</li> </ul>
	<ul> <li>The Thailand Soft Power Development Committee presented souvenirs to the chairman of the ceremony.</li> <li>Group photos</li> </ul>
10:30-10:45	Room Preparation and Trainer Introductions
(15 minutes)	The event area will be rearranged to accommodate the Masterclass activities, with chairs moved to the corner of the room while the MC provides a brief introduction outlining the day's schedule. Additionally, attendees will be introduced to assisting trainers who will support the main instructors during the sessions.
10:45-12:00	First Masterclass Session
(75 minutes)	During this session, participants will learn specialized techniques and benefit from the instructor's personal insights.
12:00-13:00	Lunch
(60 minutes)	Participants will have a break to enjoy a boxed lunch featuring authentic Thai cuisine.

13:00–13:10	Presentation on the history of Muaythai & Muay Boran Cultural
(10 minutes)	Performance
	Following lunch, participants will be treated to a captivating cultural
	performance showcasing the traditional art of Muay Boran.
13:10-14:40	Second Masterclass Session
(90 minutes)	The second Masterclass session, led by another featured instructor, will
	continue with in-depth training and engagement.
14:40 - 14:45	Break
(5 minutes)	Short breaks allow participants to drink water or use the restroom before
	moving on to the next training session.
14:45-16:15	Final Masterclass Session
(90 minutes)	Final Masterclass Session, led by another experienced instructor who will
	share his experiences, additional advanced techniques, and further
	insights into the discipline of Muaythai.
16:15 – 16:20	Closing of the day
(5 minutes)	MC summarizes the activities throughout the day. And may
	include an introduction to Muaythai training in Thailand and the
	standard boxing Gyms certified by SAT, Muaythai VISA, and other
	information that is useful for further developing Muay Thai skills
	Closing of the day
17:00 – 20:00	Exclusive Thai night with The Ultimate Boxing Fan Experience. Meet &
	Greet Muaythai Boxing Stars
	• After the long training day, all attendants will be served a special
	dinner while enjoying an impressive cultural performance
	Exclusive Meet & Greet the 3 boxing stars, participants get the
	chance to hang out with their Beloved and Passionate Champions. It's all about shaking hands, chatting, snapping
	photos, and grabbing autographs!

• In Addition, participants can enjoy mini-games and have a chance to win limited-edition souvenirs from the 3 champions.